joi, 1 decembrie 2011

Concurs

Adyna's Christmas & Birthday Giveaway!


Pentru ca mi-a placut foarte mult cum s-a desfasurat concursul aniversar din vara acestui an, am decis sa organizez un concurs asemanator, cu multe premii, numai ca de data aceasta o sa fie un concurs de iarna, de sarbatori si de ziua mea care este la inceputul lunii ianuarie. Va rog sa cititi tot textul cu atentie inainte sa va inscrieti!


Exact ca in cazul concursului aniversar, regulile sunt foarte simple si se poate inscrie absolut oricine doreste. Doar prima regula este obligatorie, celelalte sunt optionale si le puteti indeplini daca doriti sa obtineti mai multe sanse de a castiga premiul dorit. Asa este, de data aceasta fiecare isi poate alege ce premiu doreste si, surpriza, fiecare isi poate alege pana la trei premii, nu doar unul. Important este sa va uitati bine pe lista premiilor pentru a sti exact ce sa alegeti, ce va doriti cu adevarat. De asemenea, desi o persoana se poate inscrie pentru trei premii, poate castiga maxim doua.

Rugamintea mea este sa va inscrieti o singura data folosind formularul de inscriere de mai jos! Daca puteti alege pana la trei premii nu inseamna ca va puteti inscrie de trei ori ci inseamna ca, in cadrul inscrierii voastre, trebuie sa alegeti cele trei premii. Daca o persoana se inscrie de mai multe ori nu o sa iau in considerare decat prima inscriere, indiferent de numarul premiilor alese. De asemenea, daca o persoana isi alege mai mult de trei premii nu le voi lua in considerare decat pe primele trei.

Concursul incepe astazi, 1 decembrie 2011 si se va incheia pe data de 9 ianuarie 2012 la ora 23:59, de ziua mea de nastere, zi in care implinesc 21 ani asa ca vor exista, in total, 21 sanse de a castiga produsul dorit. Castigatoarele vor fi alese cu ajutorul random.org. Deoarece fiecare persoana isi poate alege ce premiu doreste, voi face aproape 64 liste (deoarece avem 64 premii) si voi alege cate o castigatoare (sau mai multe, in functie de premii) din fiecare lista.

Reguli:

1. Cerinta obligatorie: Sa completati in formularul de ma jos numele si prenumele (macar initiala numelui de familie, va rog sa nu lasati doar prenumele), adresa de e-mail si maxim trei premii alese. Acest lucru va ofera o sansa de a castiga (1).

Toate cerintele de mai jos sunt optionale, puteti alege daca vreti sa le indepliniti pe toate, doar o parte sau niciuna. Inainte de a completa formularul si a trimite inscrierea va rog sa va asigurati ca ati indeplinit toate cerintele pe care le-ati completat in formular. Eu voi verifica inscrierile o data la cateva zile si daca gasesc cerinte pe care voi ati spus ca le-ati indeplinit dar in realitate nu este asa nu voi lua sansele respective in calcul fara sa va anunt si fara sa mai astept. In cadrul concursului aniversar am avut foarte multe inscrieri gresite si incomplete, sper ca nu se va mai repeta acest lucru.

2. Pentru doua sanse in plus (+2), trebuie sa imi urmariti blog-ul in partea dreapta unde scrie "Persoane Interesate".

3. Pentru doua sanse in plus (+2), trebuie sa dati Like paginii mele de Facebook. Pagina o puteti gasi in partea dreapta a blog-ului sau dand click aici.

4. Pentru doua sanse in plus (+2), trebuie sa va abonati pentru a primi postarile mele pe mail. Trebuie sa introduceti adresa voastra de e-mail in casuta din dreapta unde scrie "Primiti postarile pe mail:". Apoi veti primi un mail pentru confirmare, va rog sa nu uitati sa deschideti acel mail si sa confirmati.

5. Pentru patru sanse in plus (+4), trebuie sa postati pe Facebook, pe Wall-ul vostru, link-ul acestui concurs. Daca indepliniti aceasta cerinta trebuie sa imi lasati link-ul unde ati postat si va rog sa il verificati sa fiti sigure ca link-ul este corect. Pentru a vedea cum trebuie lasat link-ul corect va rog sa cititi aici (click).

6. Pentru patru sanse in plus (+4), trebuie sa dati un mail catre 10 persoane diferite. Mail-ul trebuie sa contina un link catre acest concurs si trebuie sa puneti adresa adynas [at] ymail.com in Cc. Va rog sa nu uitati acest lucru.

7. Pentru sase sanse in plus (+6), trebuie sa scrieti pe blog-ul vostru, intr-o postare separata (nu impreuna cu alte concursuri) despre acest concurs. Postarea trebuie sa contina un link catre concursul meu, eventual sa postati si premiile si sponsorii. Pe blog-ul vostru trebuie sa existe minim 10 postari care nu au legatura cu alte concursuri/ giveaway-uri.

Acestea sunt cerintele. Nu uitati ca daca indepliniti doar regula obligatorie aveti o singura sansa de a castiga. Cu cat indepliniti mai multe cerinte optionale, cu atat sansele voastre cresc. Daca le indepliniti pe toate aveti, in total, 21 sanse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu