vineri, 18 mai 2012

De ce avem nevoie de formare profesionala continua?

   Fiecare zi arata altfel, fiecare actiune trebuie regandita de fiecare data si asta pentru ca totul se misca. Si ca sa putem tine ritmul este clar ca trebuie sa avem informatie, cursuri de calificare, cursuri autorizate si formare profesionala Intr-o lume a tehnologiei si vitezei, cei care doresc sa evolueze trebuie sa tina ritmul.

     Conceptul de "formare profesionala continua" este din ce in ce mai prezent in jurul nostru. Ce inseamna insa acest concept? Pentru foarte multi, din pacate, fie furnizor de formare, fie participant la curs, totul se reduce la a primi o diploma frumoasa pentru a fi pusa in rama, la o alta ocazie de a prezenta sefilor "hartiuta" pentru a cere o marire de salariu. 

   Cei de le formareplus, insa, formarea profesionala este un scop. Stim ca putem ajunge acolo unde ne dorim, atat ca indivizi, doar daca ne dezvoltam si mai ales, daca suntem constienti de acest lucru. 

    De aceea formareplus au creat acest centru, unde cei care vin pleaca acasa cu mult mai mult decat o hartie ce atesta prezenta. 

   Plecam acasa cu motivatia de a face lucrurile mai bine, cu competentele necesare pentru a crea ceva maret, cu noi contacte si noi prieteni cu care simt ca pot incepe o colaborare sincera. 

    Acestea sunt motivele pentru care formarea profesionala este necesara. 

    Insa mai sunt multe alte motive pe care vrem sa le descoperim singuri si apoi sa le spunetm si celorlalti.


Spor la formare,
 
Elena Tudor

Un comentariu: